04 Kasım 2019 Pazartesi 18:43
Photoshop'un Tam Sürümü iPad'de!

Aslında Photoshop'un daha önce iPad sürümü vardı. Ancak bu sürüm bazı eksiklikler içerdiğinden tam sürüm gibi verimli kullanılamıyordu. Bu konuda şikayetlerini aktaran kullanıcıları dinleyen Adobe, iPad tablet bilgisayarlar için özel olarak geliştirilen tam sürüm Photoshop'u kullanıma sundu.

Photoshop tam sürüm iPad'e geldi

30 gün boyunca ücretsiz olarak kullanılabilecek olan tam sürüm Photoshop iPad'in bu süre sonunda satın alınması gerekiyor. Photoshop'un bu tam sürümü iPad Pro, iPad Pro 12,9 inç ve 2. nesil iPad Pro 12.9 inç, iPad Pro 10,5 inç, iPad Pro 9,7 inç, 5. nesil iPad, iPad Mini 4 ve iPad Air 2 modellerinde destekleniyor.

Bu yeni sürümle beraber iPad cihazında başladığınız bir projeye bilgisayar üzerinde devam etmek ya da tam tersi mümkün hale geliyor. Özellikle tasarımcıların çok işine yarayacak olan bu yeni sürümü denemek isterseniz App Store'den yüklemeniz mümkün.

Anahtar Kelimeler:
IPadPhotoshopIpad Photoshop
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.