24 Temmuz 2016 Pazar 13:12
Pokemon Go Teknikleri!

Tüm zamanların en hızlı yayılan mobil oyunlarından biri olan Pokemon Go ülkemizde de büyük ilgi gördü. İnsanları oyun oynarken sokaklara çıkartan ve adeta spor yaptıran Pokemon Go henüz Türkiye’de çıkmadı ama Android sistemli cep telefonları için oyunun apk dosyası indirilerek oynanabiliyor. iphone işletim sistemli telefonlar oynayabilmek içinse konumunuzu değiştirmeniz gerekiyor.

Pokemon Go’yu iOS iPhone telefonlara indirmek için;

Pokemon Go’yu iPhone’lara kurmak için yayınlanan herhangi bir ülkenin üzerinden açılmış App Store hesabı olması gerekiyor.

Pokemon Go’yu Android telefonlara indirmek için;

Pokemon Go'yu Android telefonlarına kurmak isteyen oyunseverler APK'yı internet ortamında araştırıp bulabilirler. APK dosyasını yüklemek için telefonunuzda ayarlar sekmesindeki “Kaynağı Bilinmeyen Uygulamalara İzin Ver” seçeneği açık olmalıdır.

Pokemon Go Nasıl Oynanır;

Oyun sanal dünyayla gerçek dünyayı birleştiriyor, dünyada gerçek mekanlara yayılmış Pokemon’ları toplamak için farklı konumlara gidip yeni Pokemon’lar avlamanız gerekiyor. Pokemon’lar özelliklerine göre farklı yerlere yayılmış durumda, oyuncuların sosyal medyada yaptığı yorumlarda su türü Pokemon’ların daha çok sahillerde bulunduğu ve bazı nadir görülen Pokemon’ların kuytu köşelerde bulunduğu her yerde rastlanamayacağı biliniyor.

Son Güncelleme: 24.07.2016 13:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.