21 Temmuz 2016 Perşembe 00:10
Prisma Android'de

Akıllı telefon sahipleri için her geçen gün farklı bir uygulama sunuluyor. Özelliklefotoğraf çekmeyi seven ve sürekli fotoğraf paylaşımı yapanlar için yepyeni bir telefon uygulaması dikkat çekmeye başladı. Adı Prisma olan bu uygulama da kullanıcılar fotoğraflarını adeta bir tabloya çevirebiliyor. Yapay zekaya sahip olan bu uygulama ile dünyaca ünlü ressamların tablolarına benzer fotoğraflara sahip olmak mümkün oluyor. Prisma uygulaması nasıl kullanılır sorusu da uygulamanın çıkması ile birlikte daha da arttı. Android ve İOS işletim sistemli telefonlar için milyonlarca fotoğraf düzenleme programı bulunuyor. Fakat son zamanlarda tüm uygulamalar birbirine benzediği için herkes farklı düzenlemeler yapabileceği bir fotoğraf uygulaması arıyor. Prisma Android sistemli telefon kullanıcıları tarafından da merak edildi, çünkü çoğu zaman İOS sistemli telefonlara gelen uygulamalar android de bulunmuyor. Uygulamanın bu kadar dikkat çekmesinin sebebi ise aynı zamanda ücretsiz yüklenebiliyor olması.

 

PRİSMA UYGULAMASI ANDROİD KULLANICILARI İÇİN GELİYOR

Prisma fotoğraf düzenleme uygulaması birçok kişi tarafından sevildi. Resmi olarak Android'de olmasa da beta sürümü ile android işletim sistemli telefon kullanıcılarını sevindirdi. Prisma Android için Temmuz sonu çıkacak. Yaklaşık olarak 8 milyon defa indirilen uygulama günlük olarak 2 milyon kullanıcı verisine sahip. Ayrıca uygulama 40'tan fazla ülke de çok beğenildi ve bir numaraya yerleşti. Şimdilik sadece İOS'ta olmasına rağmen rekor kıran Prisma fotoğraf düzenleme uygulmasının ilerleyen günlerde Android kullanıcıları tarafından da büyük ilgi görmesi bekleniyor. Prisma Android kullanıcıları için de geldikten sonra güncelleme yapacak ve video, 360 derece fotoğraf desteği de sunacak. Uygulamanın beta sürümü android kullanıcılarının test etmesi için sunuldu.

PRİSMA UYGULAMASI NASIL KULLANILIR?
Fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında büyük bir rekabet oluyor. Birbirinden ilginç detaylar içeren efekt programları arasında son günlerde Prisma uygulaması dikkat çekiyor. Haziran Ayı'nda ilk kez Apple Store tarafından hizmete sunulan Prisma şimdiden en çok indirilen fotoğraf düzenleme uygulamaları arasına girdi. Kullanıcılar arasında çok beğenilen ve hızla yayılan Prisma uygulaması nasıl kullanılır henüz bilmeyenler merak ediyor. Heisenberg, Running in the storm, Udnie, Urban, Mononoke, Mondrian gibi çok çeşitli efektleri olan programda göze çarpan birçok kullanım aracı bulunuyor. Bunlardan biri seçilerek kolayca düzenlenen fotoğraflar gerçek bir sanat eserine dönüşüyor. Piyasaya çıkışının üzerinden çok bir zaman geçmemesine rağmen hızla yayılan Prisma uygulaması kullanıcıların fotoğraflarını Twitter, Facebook, İnstagram gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşması ile daha da yayıldı. Prisma İOS işletim sistemli telefonlara yüklenerek eşsiz görünümler elde edilmesini sağlıyor. 

PRİSMA ANDRİOD APK İLE YÜKLENİYOR MU?

Prisma İOS işletim sistemlerine önce geldi. Bu yüzden birçok kişi Prisma android apk linkini merak ediyor. Android işletimli cihazlar için henüz APK'sı gelmese de önümüzdeki günlerde Prisma android apk indirme işleminin Google Playstore'da geleceği söyleniyor. Uygulam da klasik filtre ve ışık oyunlarının dışında sanatsal efektler dikkat çekiyor. Prisma'nın web site açıklamasına göre yapay zekanın eşsiz kombinasyonunu kullanarak fotoğrafınızı değiştirmek mümkün oluyor. Herkesin içindeki Van Gogh'u ortaya çıkaran bu filtre ile ilginç fotoğraflar oluşturulabiliyor.

 

Son Güncelleme: 21.07.2016 00:17
Anahtar Kelimeler:
AndroidPrisma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.