27 Temmuz 2017 Perşembe 16:32
Samsung A7 Serisinin 2018 Modeli Geliyor

Şu aralar yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 8 üzerine yoğunlaşmış olan Güney Koreli firma, öte yandan da önümüzdeki sene satışa sunacağı telefonların testlerine başlamış durumda.

Hali hazırda akıllı telefon pazarının lideri konumunda bulunan Samsung, zirveyi kimseye bırakmaya niyetli değil gibi görünüyor. Şu aralar yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 8 üzerine yoğunlaşmış olan Güney Koreli firma, öte yandan da önümüzdeki sene satışa sunacağı telefonların testlerine başlamış durumda.

Dünyada en çok kullanılan karşılaştırma listelerinden biri olan GFXBench’in geçtiğimiz gün yeni bir konuğu vardı. Samsung SM-A730x model numarası ile görünen bu yeni cihazın, Galaxy A7 2018 olduğu iddia edildi.

Bu iddianın temel nedeni ise Galaxy A7 2016 modelinin SM-710x, Galaxy A7 2017 modelinin ise SM-A720x model numarasına sahip olması.

GFXBench’te ortaya çıkan bilgilere göre, Galaxy A7 2018 gücünü 2.1GHz hızında çalışan 8 çekirdekli bir işlemciden alacak. Sistemini 4GB RAM ile destekleyecek olan cihazın dahili depolama alnı ise 32GB. Ön ve arka tarafında 16MP’lik kamera bulunduran telefon, kutudan ilk çıktığında ise Android 7.1.1 ile çalışacak.

Hali hazırda Galaxy A7 2018 için erken gibi görünse de Samsung’un S9’da yapacağı yenilikler için kendine zaman yaratması pek de saçma görünmüyor. Zira orta segmente hitap eden bu cihazların sunacağı özellikler şimdiden belli diyebiliriz. Hatta 2019 yılında çıkacak olan A7 modeli bile, şimdiden üretilip bir kenara koyulsa buna kimse birşey demeyecektir. Zira bu segmentteki modeller zaten teknolojiyle yarışan bir çizgide değil.

Son Güncelleme: 27.07.2017 16:38
Anahtar Kelimeler:
SamsungA72018 Model
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.