05 Şubat 2020 Çarşamba 17:20
Samsung'dan Fiyatıyla Şaşırtan Telefon! Sadece 120 Dolar

Son dönemde Çinli üreticilerin artan baskısı yüzünden pazar payını kaybetmek istemeyen Güney Koreli şirket, çareyi uygun fiyatlı model yelpazesini genişletmekte buldu.

Fiyatı 120 dolar olan Samsung A01 satışa çıkıyor

Bu bağlamda tanıtılan modellerden birisi de A01’di. Samsung A01, geçtiğimiz yılın sonlarına doğru tanıtılmıştı. Hakkında pek fazla bilgi verilmeyen telefonun teknik özellikleri ve fiyatı da netliğe ulaştı.

İlk olarak Vietnam’da satışa sunulacak olan telefonun 120 dolarlık bir fiyata sahip olacağı belirtildi.

Gücünü Qualcomm’un giriş segmentindeki Snapdragon 439’dan alacan Samsung A01, sisteminde 2GB RAM olacak. 16GB’lık dahili depolama alanına sahip olan telefon microSD kart'da destekleyecek.

Ucuz fiyatına rağmen şık bir tasarıma sahip olan Samsung modelinde 720 x 1520 px çözünürlüğünde 5.7 inçlik LCD ekran yer alacak.

3000 mAh kapasitesine sahip ortalama bir bataryayla gelecek olan A01’de 13MP + 2MP’lik çift ana kamera modülüne 5MP’lik selfie kamerası eşlik edecek.

Kutudan ilk çıktığında One UI 2.0 destekli Android One ile çalışacak olan model 6 Şubat’ta raflarda sergilenecek.

Dileriz bu uygun fiyatlı Samsung modeli kısa sürede ülkemizde de satışa sunulur.

Son Güncelleme: 05.02.2020 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.