28 Kasım 2016 Pazartesi 17:18
Samsung Galaxy S8 İçin 6 GB RAM ve 256 GB Depolama İddiası ortaya attı !

 Apple'ın iPhone 7'lerde 256 GB'a kadar depolama sunuyor olması, gelecek yıl Galaxy S8'lerde benzer bir seçeneğin olacağının habercisi olabilir. 

Bilindiği gibi Samsung Galaxy serisinde şimdiye kadar 64 GB'a kadar depolama alanları gördük, ancak microSD kullanımı ile bu alanı istediğimiz gibi genişletebiliyorduk. Diğer yandan, microSD kartlarının kullanımıyla ilgili de bazı tereddütler ortaya çıkmıştı. Galaxy S8'lerde 256 GB'a kadar depolama alanı söylentileri doğru olursa, bu tereddütü yaşayanlar için iyi bir haber olabilir. 

RAM konusuna gelince, Samsung'un Galaxy S8'i 8GB RAM ile piyasaya sürmesi biraz zor görünüyor. Bunun yerine, Güney Kore menşeili şirketin 6 GB RAM tercih edeceğine dair söylentiler güçleniyor. 

Samsung'un iPhone'lar karşısında durabilecek tek serisinin Galaxy olduğu aşikar. Bu bağlamda elini güçlü tutmak isteyeceğini söyleyebiliriz. Söylentiler telefonunun güçlü bir donanımla geleceği yönünde ilerlese de, resmi açıklamaları beklemekten başka çaremiz yok.

Son Güncelleme: 28.11.2016 17:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.