07 Mart 2017 Salı 18:01
Samsung Galaxy S8 Serisinin Çıkış Tarihi Açıklandı

Sözüne oldukça güvenilen Twitter sızıntı casusu Evan Blass'ın son bildirdiği habere göre Galaxy S8 ve Galaxy S8+ cihazların çıkışı bir hafta kadar ertelenerek 28 Nisan olarak yeniden belirlendi. Bu gecikmenin sorumlusu olarak DigiTimes teknoloji haberleri sitesi, Tayvan menşeli yonga üreticisinin 10nm FinFet işlemcileri yetiştiremiyor olmasını işaret ediliyor.

Samsung Galaxy S8 Plus'ın 6.1 inç (kıvrımlı) / 6.2 inç (tam dikdörtgen) Quad HD+ Süper AMOLED ekrana sahip olacağı konuşuluyordu. Öte yandan, Samsung Galaxy S8'de 5.7 inçlik aynı tasarıma ve özelliklere sahip bir ekranla geçek.

Her iki cihaz Exynos 9 serisi ve Snapdragon 835 işlemcilerle paketlenecekler. Bu işlemcilerin gecikmenin esas sebebi olduğu düşünülüyor.

Ancak son aldığımız bu duyumla Samsung Galaxy S8 serisi için sabrımızı biraz daha zorlayacağımız ortaya çıkmış oldu. 

Son Güncelleme: 07.03.2017 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.