13 Şubat 2017 Pazartesi 10:54
Samsung Galaxy S8'in Fotoğrafları Sızdırıldı !

Teknoloji gurularından Evan Blass'ın son sızdırdığı bilgilerde de, Samsung Galaxy S8 Plus adında bir telefonun geleceğini görüyoruz. Daha büyük ekran, daha büyük depolama alanı ve daha büyük bir pil ile gelecek Samsung Galaxy S8 Plus'ın logosu sızdırıldı.

Geçtiğimiz hafta, Samsung Galaxy S8 Plus ile ilgili bir batarya haberini sizlerle paylaşmıştık. Güney Kore'de yayın yapan Android Soul'un haberine göre, Samsung Galaxy S8'in bataryası 3.000 mAh, Galaxy S8 Plus'ın ise 3.500 mAh olabilir deniyordu. Bu bilgi bize pek iç açıcı gelmemişti, fakat Galaxy S8 Plus seslerinin giderek yükseldiğini görmüştük. Hatta "Edge" kavramının hayatımızdan kayıp gideceği de konuşuluyordu. Evan Blass ise sızdırdığı fotoğrafta "Samsung Galaxy S8+" ismine dikkat çekiyor:

Yukarıda görüleceği üzere Evan Blass, Samsung Galaxy S8+ adında bir telefonla karşılaşacağımızı işaret ediyor. Bu adamın kaynakları gerçekten inanılmaz, söylediklerinin doğru olup olmayacağını biraz irdelememiz gerekiyor.

Teknoloji basınında "+" ifadesi bir telefonunun boyutunun artacağı yorumlarına neden olur. Yani Galaxy S8 ve Galaxy S8+'nın boyutlarında bir farklılık bekleniyor. Bununla ilgili de daha önce Galaxy S8'in 5.8 inç, Galaxy S8+'ın ise 6.2 inç olacağı şeklinde yorumlar yapılmıştı. Ayrıca, Galaxy S8+'nın daha büyük bir depolama alanına sahip olacağına dair de söylentiler var. Buna göre, 5.8 inç Galaxy S8'in 64GB depolama alanına kıyasla Galaxy S8+'nın 128GB olması bekleniyor. 

Samsung kıvrımlı ekrandan vazgeçecek mi yoksa daha büyük bir ekran için mi uygulayacak, bunu zaman gösterecek. Samsung Galaxy S8'in tanıtım tarihi 29 Mart olarak gösteriliyor, fakat telefonun çıkış tarihi 15 Nisan'ı bulabilir. 

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Samsung Galaxy S8 Plus kulağa hoş geliyor mu?

Son Güncelleme: 13.02.2017 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.