26 Kasım 2017 Pazar 13:35
Samsung Gear 2 İçin Yeni Batarya

Samsung Gear S2 model akıllı saatin Samsung tarafından Tizen 3.0 arayüzüne güncellenip güncellenmeyeceği henüz bilinmiyor. Bu noktada Gear S2 akıllı saatinin piyasaya çıkmasının üzerinden iki sene geçtiğini düşünürsek bu güncellemenin Gear S2 akıllı saati için gelmeyeceğini söyleyebiliriz, Fakat bu konuda Samsung, küçük güncellemelerle popüler akıllı saatini desteklemeyi sürdürüyor.

Dağıtılmaya başlanan güncellemelerden şimdilik sonuncusu bugün tüm Samsung Gear 2 akıllı saat kullanıcılarına gönderilmeye başladı. Güncelleme içerisinde daha iyi pil ömrü ve gelişmiş güvenlik için çeşitli düzenlemeleri içeriyor.

Güncelleme, Hollanda'daki Gear S2 modellerinde şuanda mevcut durumda. Ancak, dağıtılan bu yeni Samsung Gear 2 güncellemesinin diğer bölgelere kısa süre içerisinde gönderileceğini düşünüyoruz. Güncellemeyi yüklemek veya güncellemenin gelip gelmediğini kontrol etmek için akıllı saatinizi telefonunuz ile bağlayın ve telefonunuz ile eşleştirin.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.