07 Kasım 2016 Pazartesi 11:07
Samsung, halen Galaxy Note 7 cihazlarını iade etmeyenlere acımasız davranacak!

 Bu süreçte bazı Note 7 kullanıcılarının bütün risklere rağmen ısrarla cihazlarından ayrılmak istememesi de firmayı biraz zorluyor. Samsung bu fazla "sadık" kullanıcılarının Note 7'leri geri vermeleri için şimdi de bu cihazların mobil ağ servisleriyle olan bağlantısını kesmeye hazırlanıyor.

Güney Koreli dev Note 7'lerin rahatça geri verilmesi adına dünyanın dört bir yanında havalimanlarında, mağazalarda ve alışveriş merkezlerinde bile geri verme kabinleri oluşturmuş durumda. Note 7'lerin iade edilmesi için özel olarak yanmaya karşı korumalı kutuları da ücretsiz olarak temin eden Samsung, artık daha etkili adımlar atmaya başlayacak.

Note 7 sahiplerinin GSM operatörlerine bağlanamayacakları ilk ülkenin Yeni Zelanda olacağı belirtildi. Buna göre 18 Kasım'a kadar cihazlarını iade etmeyen kullanıcılar bu telefonlardan mobil şebekelere bağlanamayacak.

Dünyanın çoğu yerinde de uçuş yasağı bulunan Note 7 cihazları, Samsung tarafından daha önce yapılan açıklamaya göre geri iade edildiklerinde işlevsiz bırakılıp yok edilecekler.

Son Güncelleme: 07.11.2016 12:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.