01 Aralık 2016 Perşembe 14:56
Samsung Note 7 bilmecesini çözüyor ! Note 7 fiyatı ?

Pil üreticisini değiştirdikten sonra da bu araştırmalarını sürdüren Güney Kore merkezli firma, yakında incelemelerinin sonuçlarını herkesle paylaşacağını söylüyor.
 
Samsung'a yakın kaynaklara göre bu açıklama, önümüzdeki ay gelecek. Samsung, Note 7'nin neden kendi kendine patladığını bulmak için sadece kendi ülkesindeki ürün güvenliği firmalarıyla değil, ABD'deki ürün güvenliği birimleriyle de çalışıyor. İlk başta yanma sorunun asıl kaynağının pil olduğu düşünülse de, şu sıralar sorunun daha karmaşık olduğuna, birkaç faktörün yanma olaylarında rol oynadığına inanılıyor.
 
Galaxy S8 önümüzdeki senenin ilk aylarında ortaya çıkacağından, Samsung'un Note 7 sorunlarını tamamen geride bırakmak istemesi, daha doğrusu ürünlerinin güvenliği konusunda oluşabilecek endişeleri gidermek istemesi gayet normal. Son aylarda Note 7 ve bazı çamaşır makineleriyle canı fazlasıyla sıkılıan firma, yeniliklerde eli açık davranan bir Galaxy S8 ile yeni bir ivme yakalamak istiyor.
 

Son Güncelleme: 01.12.2016 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.