16 Aralık 2017 Cumartesi 01:58
Samsung Ve LG'den Bomba Telefonlar Geliyor !

Samsung'un bu etkinlikte Galaxy A8 ve A8+ modellerini duyurması beklenirken, LG'nin ise K10 modelinin 2018 versiyonunu tanıtacağı söyleniyor. Bu bilgi gayri resmi olsa da, bu iki serinin yeni üyeleri için beklenen duyuru zamanı geldiği, için büyük ihtimal gerçek olacaktır.

Gelecekteki Galaxy A ve K modelleri "orta seviye" olarak kabul edilse de, özellikler ve görünüm açısından oldukça farklı olacaklar. Samsung'un, yeni telefonlarında, 18: 9 en-boy oranı ile büyük bir Super AMOLED ekranı ve Bixby Home gibi özelliklere yer vermesi bekleniyor.

LG K10'un yeni modelinin ise, 5.3-inç 16: 9 FHD ekran, dört çekirdeğe sahip işlemci, 3 GB RAM ve 32 GB hafıza gibi özelliklere sahip olacağı iddia ediliyor.

Bu bilgilerin doğru olup olmadığını bize zaman gösterecektir, ancak neyse ki öğrenmek için uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız. CES 2018, 9 Ocak'ta başlayacak ve 12 Ocak'ta sona erecek.

Anahtar Kelimeler:
TelefonSamsungLg
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.