20 Şubat 2016 Cumartesi 21:22
Samsung ve o bombayı patlattı ! Galasy S7 ve Galaxy S7 Edge'yi tanıttı !

 Ve bu tanıtım ile teknoloji severler artık Galaxy serisinin iPhone serisinin önüne geçtiğini savunmaya başladı.Teknoloji Devi Samsung Galaxy S7 Muhteşem Özellikleriyle gönülleri fetetti. İşte detaylar...Haberin detayları için koprubasi.tv'den ayrılmayınız..

 21 Şubatta tanıtılması beklenen Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’e dair tüm tekniközellikler artık netlik kazandı. Tanıtımına artık saatler kala Samsung’un yeniS7 serisi ile ilgili tüm özellikler iyice netlik kazandı.Uzun bir süre mobil dünyasını meşguledecek.Samsung’un Mart2016’da duyuracağı üst seviye akıllı telefon için ilktest çalışmaları başlamışdurumda.

Samsung Galaxy S7 ve Galaxy S7 edgetanıtımına az bir süre kala endetaylı görselleri sızdırıldı. İşte Galaxy S7 veGalaxy S7 edge basıngörselleri.

Anasayfa Telefon Galaxy S7 Basın GörüntüleriSızdı. Galaxy S7 BasınGörüntüleri Sızdı. Son Haberler Galaxy S7’de microUSBgirişi olacak Akıllarazarar uygulama Son Haberler Galaxy S7’de microUSB girişiolacak Akıllara zararuygulama haberi hakkındaki son dakika gelişmeleriyazımızın devamında. Samsung geri sayıma başladığı ikiyeni akıllısı için büyükmerak sürüyor.

Herkes Galaxy S7’nin tekniközelliklerini ve olası güncelfiyatını öğrenmeye çalışıyor. TeknolojiMeraklısının dikkatine Galaxy S7,Galaxy S7 Edge fiyatı kaç liradan başlayacak,ne zaman tanıtılacak, raflara nezaman çıkacak ayrıntılarıyla…​

samsung-ve-o-bombayi-patlatti-!-galasy-s7-ve-galaxy-s7-edgeyi-tanitti-!-001.jpg

Samsung’un 2016 serisi kapsamındaçıkışına az süre kalaGalaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ile alakalı teknik özelliklerindentutunda, fiyatve çıkış tarihlerine kadar son güncel bilgilere baktınız mı?Belki bu haberdefalarca önünüze çıkmıştır… Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edgecihazlarında yeralacak önemli özelliklere ve cihazın güncel dolar bazındafiyatına bir kez dahabakalım…​

Galaxy S7 Basın Görselleri Sızdırıldı! Samsung’un 21 Şubat tarihindetanıtacağı amiral gemimodelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge hakkında sızıntılargelmeye devam ediyor.

Son gelen sızıntılar ise Galaxy S7 ve Galaxy S7 edgemodellerinin basıngörsellerine ait. Onleaks ve uSwitch tarafından ortayaçıkartılan bugörseller, şu ana kadar ortaya çıkan en detaylı Galaxy S7 veGalaxy S7 edgegörselleri olarak dikkat çekiyor. Şu ana kadar ortaya çıkan diğersızıntılarla paralellikgösteren bu sızıntılar, Galaxy S7 ve Galaxy S7 edgemodellerinin bu tasarımlageleceğinin de kanıtı niteliğinde.

Samsung teknoloji devi hamlelerlepiyasa sürmeyehazırlandığı iki yeni önemli modelini biraz deşelim.Kullanıcılarının Meraklabekledikleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge akıllıtelefonlarının ayrıntılarınıöğrenmek isteyenler haberimizi tıklayabilir. Dünya’nın en önemli teknolojidevlerinden Samsung, yeninesil akıllı telefon geliştirmeye devam ederken GalaxyS7 cephesindensızıntılar gelmeye devam ediyor.

Bu kez Galaxy S7 ve S7 Edge’inbasıngörüntüleri yayınlandı. Daha yakından tanımak için özelliklerini,fiyatını,çıkış bilgilerine tek tıkla aynı haberde topladı. Haftalardır gündemden düşmeyen Samsung Galaxy S7 ve GalaxyS7 Edge’in basın görüntüleri nihayet ortaya çıktı.Mobil dünyasının birnumaralı sızıntı kaynağı Evan Blass namı diğer @evleaks,venturebeat sitesindeyer alan haberiyle Galaxy S7 ve S7 Edge’e ait ilk resmigörüntüleri yayınladı.

Yayınlanan ilk görüntüde GalaxyS7’nin home butonundakieğiklik, görüntünün photoshop olma ihtimalini güçlükılıyor, ancak @evleaks çokgeçmeden ikinci bir görüntü daha yayınladı.

Telefonlarda yer alan fiziksel homebutonu serinin öncekimodelleriyle karşılaştırıldığında daha az yuvarlakgörünüyor. Kilit ekrandamavi rengin hakim olduğu bir duvar kağıdı yer alıyor.

Yine kilit ekrandaki 21Şubat tarihi (MWC 2016) Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’intanıtım tarihini işaretediyor. Tasarıma gelince, telefonlar beklendiği gibiGalaxy S6 ve Galaxy S6Edge’den pek farklı görünmüyor.

Telefonların başlıca özelliklerinedeğinecek olursak; GalaxyS7 ve Galaxy S7 Edge Quad HD çözünürlüklü Super AMOLEDekran yer alacak. GalaxyS7 5.1, Galaxy S7 Edge ise 5.5 inç büyüklüğünde ekranasahip olacak.

Exynos8890 ve Snapdragon 820 yongasetlerinden güç alacaktelefonlarda 4GB RAM,32/64/128GB dahili depolama, hafıza kart desteği, F/1.7diyafram açıklığınasahip 12.2MP arka kamera, 5MP ön kamera, Android 6.0, 3000ve 3600 mAhkapasiteli pilller, suya ve toza dayanıklılık telefonların başlıcaözellikleriolacak.

– Samsung Galaxy S7 tekniközellikleri, çıkış tarihi olasıfiyatı Samsung Galaxy S7 için düğmeyebastı. Yakın bir zamandaresmiyet kazanması beklenen İşte Samsung’un yenibombası S7 hakkında en sonbilgiler.

Samsung’un yei amiral gemisi Galaxy S7teknik özellikleri arasındaneler bulunuyor birlikte inceleyelim. Teknoloji devi Samsung firmasının enyeni sıradaki amiralgemisi modeli olması beklenen Galaxy S7 hakkında Aralıkbaşı itibariyle çıkanson söylentilerinin detaylarını birlikte irdeleyelimistedik.

paylaşalım. Daha önce Galaxy S7 ile alakalıolarak yaptığımızhaberlerimizde, cihazın yeni nesil Exynos çipsetlegelebileceği, bazı modellerde Snapdragon 820’ye yer verilebileceği ve bumodeller için özel su soğutmasisteminin hazırlanabileceği gibi önemlisayılabilecek bazı detaylarpaylaşılmıştı.

Samsung Galaxy S7 için nefesler tutuldu.GalaxyS7’ninfiyatı,özellikleriveçıkıştarihi Samsungseverler tarafından meraklabeklenirken,Samsungyeni amiralgemisininS7olacağından emin ve iddialı.SamsungGalaxy S7ile ilgili tüm detaylarhaberimizde.

Samsung Galaxy s7 teknikÖzellikleri ve tüm detayları haberimizde.Galaxy S7 ne zaman çıkıyor? – Türkiye’desatış fiyatı ve çıkış tarihi ne zaman?Samsung Galaxy S7 Android 6.0 ile geliyor.

Galaxy S7 ile ilgili merak edilen tümbilgiler ve detaylar en sondakika bilgileri ile 30 Ocak 2016 Cumartesi tarihindeyayınlanan haberimizdeyer alıyor. Samsung Galaxy S7’nin özellikleri ve fiyatıbelli oluyor.

Samsung,yeni teknolojisiyle pil ömrünü 2 katına çıkarmayıdahedefliyor. Akıllı cihazlardaki pil ömrünüartırmak adına çalışmalaryaptığı bilinen Samsung, bu alanda yaptığı deneyler vearaştırmalar sonucundayeni bir teknoloji geliştirerek pil ömrünü 2 katınaçıkararak 21 saat dayanıklıpiller üretmeyi hedefliyor.

 Bu amaç doğrultusunda silikon bazlıanottan yararlanan GüneyKore merkezli teknoloji devi, pilin üzerine ince birtabaka halinde grafenyerleştirilerek pilin kullanım ömrünü uzatmayı planlıyor.

Araştırmacıların gözlemlerine göreşu anda 12 saatkullanılan akıllı telefonlar bu yeni pil teknolojisi sayesinde21 saatkullanılabilecek.Ancak hala Ar-Ge aşamasında olan buteknolojiyi yakınzamanda Samsung cihazlarda görmek pek mümkün görünmüyor.

Deneylerin başarılı sonuç vermesidurumunda önümüzdekiyıllarda kullanıma girebileceği belirtilen bu teknolojininSamsung’un yeniamiral gemisi Galaxy S7‘de karşımıza çıkabileceği belirtiliyor. Samsung yeni amiral gemisiylepazarda ki konumunu korumakistiyor.

Galaxy S6 modeliyle ciddi satış rakamlarınaulaşan şirket bu başarısınıS7 modeliyle güçlendirmeyi hedefliyor. 2015 yılınınEylül ayında tanıtılmasıbeklenen Samsung Galaxy S7 için bir çok teknik özellikiddiası gündeme geldi.Dış basında yer alan haberlere göre Galaxy S7’nin tekniközelliklerikullanıcıları büyüleyecek.

SAMSUNG GALAXY S7 ne zaman çıkacakTEKNİK ÖZELLİKLERİ! 1- Kamera: Galaxy S6’nın F/1.9diyafram açıklığına sahip16MP’lik kamerası etkileyici görünüyor. 4K Ultra HDvideo kaydı gerçekleştirenkamera aynı zaman Optik Görüntü Sabitlemeteknolojisine sahip.

Galaxy S7’dekullanılacak kamera Sony tarafındangelişmelere bağlı. Samsung akıllıtelefonlarda genellikle Sony üretimi sensörlerkullanıyor. Galaxy Note 5’te yeralacak sensör büyük olasılıkla Galaxy S7’nin dekamerasını oluşturacak

. 2- Tasarım: Galaxy S5’ten GalaxyS6’ya geçişte tasarımnoktasında ciddi bir değişimden söz etmek mümkün. Galaxy Sserisi Galaxy S6’ylabirlikte daha özel görünmeye başladı.

Galaxy S7’de isetasarımın büyük orandadeğişmesi bekleniyor. İlk gelen tepkilere bakıldığındakullanıcıların Galaxy S6tasarımını sevdiğini görüyoruz. 3- VR entegrasyonu: Eğer sanalgerçeklik gözlüklerinisevdiyseniz Samsung’un bundan sonraki süreçtetanıtımlarını sürdüreceğinisöyleyebiliriz.

Bu kategoriye ciddi yatırımlargerçekleştiren Samsung, GalaxyS7’yle birlikte yeni bir Gear VR sanal gerçeklikgözlüğü duyuracaktır veSamsung’un önümüzdeki yıl bu alanda önemli bir sıçramagerçekleştirmesibekleniyor.

4- UHD ve esnek ekran: Samsung’ungeçtiğimiz günlerdedüzenlenen Analist Günü etkinliklerinde yayınlanan birslayt, Güney Korelifirmanın bu yıl Ultra HD ekrana geçiş yapacağınıgöstermişti. Eğer bir eksilikolmazsa Galaxy Note 5’te Ultra-HD (3840 × 2160piksel) çözünürlüklü SuperAMOLED ekran göreceğiz. Bu ekran çözünürlüğü GalaxyS7’de de yer alacaktır.

samsung-ve-o-bombayi-patlatti-!-galasy-s7-ve-galaxy-s7-edgeyi-tanitti-!.jpg

Galaxy S7’de ayrıca esnek ekran kullanımı gündemde.Samsung’un ileri ekranteknolojisi ve son günlerde bu yöndeki çalışmalarıartırması Galaxy S7’de esnekekran kullanılacağı ihtimalini güçlendiriyor.Samsung Galaxy S7 özellikleri nezaman çıkacak işte beklenenler…

5- USB-C Google’ın gelecek Andridcihazlarda veChromebook’larda USB-C standart konektör olmaya hazırlanıyor.Galaxy S7 deUSB-C özelliğine sahip ilk telefonlardan biri olabilir. Bu girişsayesindekablolu bağlantılar tek bir noktadan kontrol edilebilecek. Samsung Galaxy S7 Ne Zaman Çıkacak? Samsung’un Galaxy S7 modeliniönümüzdeki Eylül ayındatanıtması bekleniyor.

S6 modeliyle ciddi rakamlaraulaşan şirket S7’nin üretimiiçin hazırlıkları hızlandırdı. 3 Eylül tarihindetanıtılması beklenen cihazınhangi tarihte satışa sunulacağı hakkında kesin birtarih yer almıyor.

Samsung, uzun zamandır beklenen yenitelefonu Galaxy A8’iresmi olarak duyurdu.

Defalarca internete sızan telefonunözelliklerinde vetasarımında, bizi şaşırtan fazla bir detay yok. Telefonda 64-bit Snapdragon 615işlemciye ve 2 GB RAM’e yerverilmiş. 5.7 inç’lik büyük AMOLED ekran, Full HDçözünürlüğü destekliyor.

16GB dahili depolama alanı ile gelen A8, aynı zamanda128 GB’a kadar microSDbellek kartlarını da kullanabiliyor. 16 megapiksel arka kameraya eşlikeden ön kamera, 5megapiksel çözünürlük sunuyor. 3.050 mAH batarya ile gelentelefonda, bir deparmak izi sensörüne yer verilmiş.

151 gram ağırlığında ve 5.9mm kalınlığındaolan A8, Android 5.1.1 işletim sistemi ile geliyor. Bu aradatelefonun,Samsung’un şimdiye dek ürettiği en nce telefon olduğunu belirtelim.

Şimdilik sadece Çin’de, siyah vealtın renk seçenekleri ilesatışa sunulacak olan Galaxy A8’in, Çin dışına nezaman çıkacağı hakkında kesinbir bilgi bulunmuyor.

Elimize gelen ve son söylentilerışığında Galaxy S7’ninresmi olmayan bazı özellikleri ise kısaca şöyle sıralamakistedik: – 5.1 inç, 1440 x 2650 çözünürlüksunan Super Amoled ekran – Samsung Exynos 8890 ve QualcommSnapdragon 820 işlemcileri – 4GB RAM – 4K çekim yeteneklerigeliştirilmiş, çift led flash ışıklı25MP ana kamera – 8MP ön kamera – 3500mAh pil – 16, 32 ve 64GB dahili depolama +microSD kart desteği. Samsung, son çıkardığı üst seviyemodellerinde microSDgirişine yer vermemiş, gerekçe olarak da cihazın dahilibelleğinin hızıylamicroSD okuma hızının yarışamayacağını göstermişti.

Böyleceperformanstadengesizlikler olabilirdi. Belki bu kez microSD tarafında da özelbir çalışmaolur. Samsung yeniliklerine devam ededursun son akıllısı Galaxy 7ile alakalı ek olarak, yeni amiral gemisi modelindetasarımsal olarak radikaldeğişikliklerin olması beklenmiyor.

Şimdi önümüzde CES 2016 var.Telefonun buradagösterilebileceğine dair söylentiler geliyor. Bir süre önceyaptığımızhaberimizde, Samsung’un CES 2016’ta gerçekleştireceği toplantıdan sözetmiştik.

Tabii ki şubat ayında MWC 2016 da var.

Galaxy S7’nin MWC 2016’nınhemenöncesinde tanıtılma olasılığı da yüksek. Çünkü MWC 2015’te Galaxy S6 içinöyleolmuştu.

Eski Galaxy telefonu getir, Galaxy 7telefonu götür olsa neolur? Samsung Galaxy S7 için düşünülen strateji bu…


 

Son Güncelleme: 21.02.2016 13:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.