02 Kasım 2016 Çarşamba 18:38
Samsung'un Çinli yöneticileri diz çökerek özür diledi ! S8 Süprizide Verildi ?

Hatırlayacağımız üzere Samsung'un mobil departmanındaki bir numaralı isim Dong-jin Koh, müşterilerini hayal kırıklığına uğrattığı için kameralar karşısında özür dilemiş, Note 7'nin üretiminin durdurulduğunu açıklamıştı.

Sonrasında dünya çapında Note 7 için değişim programı başlatıldı. Ülkemizde de devam eden program 11 Kasım'da sona erecek.

Koh'un yaptığı hareketin bir benzeri bu kez Çin'de yaşandı.

Ülkede düzenlenen bir etkinlikte Samsung'un Çin ofisi yöneticileri, yerel bayi sahipleri ve kullanıcılar bir araya geldi. Kullanıcıların baskısına dayanamayan yöneticiler, Note 7 fiyaskosu için sahnede diz çöktü ve bir kez daha özür dilediler.

İşte Çinli yöneticiler de bu gelenekten dolayı ve kullanıcılarına duydukları saygı gereği sahnede diz çöktü. Fakat Çinli Samsung kullanıcıları için bu hareket, çok fazla önem arz etmiyor. Aksine birçok kişi, Samsung'un kültürel olan bu hareketi kendini affettirmek için suiistimal ettiği görüşünü savunuyor.

Çin'deki akıllı telefon pazar payı 2016 3. çeyreğinde sadece yüzde 6'lık dilimde yer alan Samsung'un işi bu saatten sonra çok daha zor gibi görünüyor.
 

Son Güncelleme: 02.11.2016 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.