20 Temmuz 2015 Pazartesi 13:54
Satın alabileceğiniz en iyi akıllı telefonlar: Temmuz 2015

2015'in ilk ikinci yarısına geldik ve üreticilerin çoğu bu yıl için amiral gemisi akıllı telefonlarını piyasaya sürdüler. Gözler ikinci yarıda tanıtılacak telefonlara çevrilmişken, beklemek istemeyen alıcılar için şimdiye kadar tanıtılan oldukça iyi özelliklere sahip akıllı telefonlar mevcut. Dünya genelinde pek çok markalardan birçok telefon var ve birçoğu birbirine benzediği için tüketiciler hangi telefonu alacağına karar veremiyorlar. Kimi normal boyutlu telefonlardan hoşlanırken, bir kısım kullanıcılar ise phablet telefonlara ilgi duyuyorlar. 1437385303_ti.jpg

Akıllı telefon almak istiyor ve karar veremiyorsanız, aşağıda ve sonraki sayfalarda şu an da mevcut her zevke uygun akıllı telefonları inceleyebilirsiniz.

Eğer güvendiğiniz bir markadan boyutu çok iyi bir akıllı telefon almak istiyorsanız aşağıdaki ve sonraki sayfalardaki seçenekler tam size göre:

Samsung Galaxy S6

5.1 inç AMOLED ekranı Gorilla Glass 4 cam ile korunan Samsung Galaxy S6, metal kasa ile geldi. Çok ince ve iyi görünümlü telefon, son derece güçlü Exynos 7420 çip ve mükemmel 16-megapiksel ana kamera gibi oldukça iyi özelliklere sahip. 

Son Güncelleme: 20.07.2015 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.