06 Ekim 2018 Cumartesi 15:21
Shadow Warrior 2 Steam'da Ücretsiz!

Steam üzerinde 59 TL olan Shadow Warrior 2,  GOG.com tarafından yapılan kampanya kapsamında kısa süreliğine ücretsiz hale geldi. Oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize eklediğiniz zaman oyun süresiz olarak sizin olmuş oluyor.

Peki GOG.com üzerinden oyunu nasıl edinebilirsiniz? İlk olarak GOG.com sitesi üzerinden sisteme kayıt olmanız gerekmekte.

Shadow Warrior 2 ücretsiz oluyor!

Kayıt oluşturduktan sonra burayı tıklayınız. Daha sonra gelen sayfadan ''Get it free'' butonuna tıklayarak oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyin. 

Ardından oyunu sisteminize indirebilir ve keyfini istediğiniz kadar sürebilirsiniz. Ek olarak oyunu sisteminize indirmek için GOG uygulamasına ihtiyacınız var. 

GOG.com sitesinden GOG uygulamasını indirip kurduktan sonra giriş yapın. Daha sonra kütüphanenizde gördüğünüz oyunu indirin. Shadow Warrior 2, ilk oyunun 5 yıl sonrasını konu alan ve 4 kişiye kadar co-op desteği sunan bir Aksiyon-FPS oyunu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.