18 Aralık 2015 Cuma 10:46
Snapdragon 820 Sadece Samsunga Çalışacak !

Samsung’un bir türlü vazgeçemediği Qualcomm’un yeni çipset Snapdragon 820’nin 2016’da çıkacak olan tüm amiral gemisi modellerde yer alacağı düşünülüyor. Çıkan dedikodular bu fikri doğrularken Snapdragon 820’nin yalnızca Samsung’a özel olarak hazırlandığını işaret ediyor.

Çin’in en büyük sosyal medya sitelerinden biri olan Weibo’da ortaya çıkan bilgiye göre Samsung bir süreliğine Snapdragon 820’yi kullanabilen tek marka olmanın rahatlığını yaşayacak. Şubat ayında tanıtılacak olan Galaxy S7’nin nisan ayına kadar Snapdragon 820 sahip bir cihaz almayı düşünenlerin tek tercihinin Samsung olacağını işaret ediyor. Büyük bir takipçi kitlesine sahip Qualcomm eğer sadece Samsung’a hizmet verirse satışlarda rakipsiz olarak Galaxy S7 büyük bir satış oranına ulaşacaktır. Weibo’da ortaya çıkan birçok bilgi doğru olsa da bazıları asılsız çıkabiliyor. Henüz iki taraftan resmi bir doğrulama veya haberin asılsız olduğuna dair bir açıklama gelmedi. Ancak Samsung geçmiş yıllara oranla 2015 yılında büyüme oranında düşüş yaşamıştı. Gelişmek ve satış rakamlarını artırmak için bu yönde bir hamle yapması muhtemel gözüküyor.

Paylaş

Son Güncelleme: 18.12.2015 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.