11 Ağustos 2015 Salı 21:36
Son cadı avcısı izle

Cadılar İle Olan Savaşlar Çok Uzun Zamandır Devam Ediyor Ademoğlu dünyadaki ilk günlerinden bu yana birbiri ile savaşmaktadır.

İnsanlar insanlar ile çeşitli nedenler ile kavga edip birbirlerine karşı savaş açarlar. Bu yüzden de hep büyük can kayıpları yaşanır. İnsanlığın birbiri ile yaptığı savaşlara baktığımızda ağırlıklı olarak güç sağlamak ve kontrol etmek adına çıktıklarını görüyoruz. Bu arazileri kontrol etmek ya da yiyeceği, suyu kontrol etmek de olabilir. Ya da dini nedenlerle de savaşlar çıkmaktadır. Kısacası insanlığın savaş çıkarması için çok büyük nedenlere ihtiyaç duyulmayabilir. Dünyaya Kim Hükmedecek? Çok küçük bir neden insanlığın içinde yer aldığı kocaman bir yangını ateşleyebilir. Bu sayede her yer alev topuna dönüp binlerce belki de yüzbinlerce insanın yok olmasına neden olabilir. İnsanlık sadece normal güç savaşları için mücadele vermemiş. Kendi gibi etten kemikten olup başka yeteneklere sahip varlıklar ile de güç için savaşa girmiş. Bunlara en büyük örnek ise cadılar ile yapılanlar. Son cadı avcısı izlediğinizde böyle bir savaşa şahit olacaksınız. Bu savaşta insanlığın geleceği gerçekten tehlikeye girecek. Yüzyıllarca yer altında yaşamak zorunda kalan kötü amaçlı cadılar bu defa iyi örgütlenerek gelmeyi planlamaktadırlar.

Yıllarca önce cadı avlarında yakılarak öldürülen akrabalarının intikamını almak adına gücü ellerine geçirmeyi planlamaktadırlar. Bu sayede insanlık onlara diz çökecektir. Son Cadı Avcısı tek parça izlediğinizde; çok eski ve tehlikeli bir kadim bir cadı klanının tüm dünyayı ele geçirmek için harekete geçtiğine şahit olacaksınız. Onları ise çok uzun zamandır onları avlayan bir cadı avcısı durduracaktır. Tabii iyi niyetli bir cadının yardımıyla. Bu her ne kadar kolay olmayacak olmasa da başarmaktan başka şansları yoktur. Aksi bir durumda dünya tamamen karanlığın ellerine kalacaktır.

Başrolde Ünlü Oyuncu Vin Diesel Yer Alıyor 2015 yılı Amerika Birleşik Devletleri yapımı olan aksiyon, fantastik, korku ve macera tarzındaki filmin yapımcılığını Bernie Goldmann ve Mark Canton üstleniyor. Başrolünde ünlü oyuncu Vin Diesel’i göreceğimiz filmin yönetmeni ise Breck Eisner. Senaryosu Cory Goodman, Matt Sazama ve Burk Sharpless’tan oluşan bir ekip tarafından oluşturulan filmdeki diğer ana rollerde ise Dawn Olivieri, Michael Caine, Elijah Wood ve Rose Leslie gibi oyuncular yer alıyorlar.

Son Güncelleme: 24.07.2016 19:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.