20 Mart 2016 Pazar 13:44
Sony Çığır Açacak Adım ? Sony'den 4K destekli yükseltilmiş bir Playstation 4 duyurusu gelebilir

2013 senesi Kasım ayında satışa sunulan yeni nesil oyun konsolu, geçtiğimiz sene Ekim ayında firmadan gelen duyuruya göre 30 milyon satış rakamını geçmişti.“Geliştirici” bazı kaynaklardan gelen son raporlara göre Sony, Playstation 4 oyun konsolunun yükseltilmiş bir versiyonu üzerinde çalışmalarına başlamış durumda. Bu yeni konsolun Playstation 5 olmadığı kaydediliyor.

Bu yeni oyun konsolunda Sony’nin önceki versiyona göre daha güçlü grafik işlemciye yer vereceği ve böylece 4K çözünürlükte oyunlar için için de destek vermeyi amaçladığı kaydediliyor. Sony ayrıca geliştiricilere de durum hakkında bilgiler vermeye başlamış durumda.

Sony’nin yeni oyun konsolunun ise Playstation 4.5 olarak adlandırılacağı ifade ediliyor. Özellikle ülkemizde 4.5G mobil internet devrinin yakında başlayacak olması nedeni ile 4.5 oldukça sık telafuz edilmekte. Ayrıca bu ismin henüz doğrulanmadığını da belirtelim.

Yeni yükseltilmiş grafik işlemci ayrıca Ekim ayında gelecek olan Playstation VR için de destek sunacak. Sanal gerçeklik gözlüğü ise çok daha başarılı bir oyun deneyimi Playstation kullanıcılarına gelecek.

Bu yeni yükseltilmiş Playstation 4 oyun konsolunun bu sene içerisinde sunulmayacağı da gelen bilgiler arasında yer almakta.Sony’den 4K destekli yükseltilmiş bir Playstation 4 duyurusu gelicek ! 

Son Güncelleme: 20.03.2016 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.