12 Şubat 2015 Perşembe 09:21
Sony, Uygun Fiyatlı Akıllı Telefonu Xperia E4'ü Duyurdu

Sony, uygun fiyatlı çıkacağını düşündüğümüz akıllı telefonlarına bir yenisini daha ekledi. Xperia E4 adıyla çıkacak olan telefon, 960 x 540 piksel çözünürlüğünde 5 inç ekrana ve 220 ppi piksel yoğunluğuna sahip.

Cihazın sistem özelliklerine baktığımızda 1.3GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli Cortex-A7 MediaTek MT6582 işlemci, 1 GB RAM ve 8 GB dahili hafızasının bulunduğunu görüyoruz. (microSD ile 32 GB’a kadar yükseltilebiliyor) Grafik birimi olarak Mali-400MP2 ile desteklenen ve  2300mAh kapasiteli bataryaya sahip olan cihazın pil ömrünün, Ultra Stamina modu sayesinde bir haftaya kadar uzayabileceği iddia ediliyor.Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle çıkacak olan cihazın tek ve çift SIM kartlı iki versiyonu bulunacak. Cihazın fiyatıyla ilgili bir bilgi bulunmuyor, fakat sistem özelliklerine baktığımızda 900 - 1200 TL arasında bir fiyatla satışa sunulacağını söyleyebiliriz.


5 megapiksel arka kamerası bulunan cihazın ayrıca 2 megapiksel ön kamerası bulunuyor. Arka kamerasıHDR çekim modu, panorama çekmeye yarayan Sweep, Live on YouTube, Portrait ve Sound gibi uygulamalarla destekleniyor.

Son Güncelleme: 31.08.2016 16:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.