03 Mayıs 2015 Pazar 16:49
Sony, Xperia cihazlarda yeni bir Bootloader ile geliştiricilerin işini kolaylaştırıyor

AOSP projelerini sunduğu katkılarla geliştiricilerden yanan bir tutum takınan Sony’den geliştiricileri memnun edecek yeni bir hamle daha geldi. Japon üretici geliştiricilerin Xperia cihazlara özel ROM’lar yüklemesini daha kolay hale getiriyor.

Sony, geliştiricilerin ve ROM yükleyen kullanıcıların Recevery bölümüne basit şekilde ulaşmalarını sağlayacak yeni Bootloader’lar yayınladı. Yeni Bootloader, Xperia cihazlara orijinal ROM’lar yüklendiğinde dahi silinmeyecek. Üstelik geliştiriciler AOSP tabanlı ROM projelerinde  söz konusu yeni Bootloader’ı kullanabilecek.

Yeni Bootloader projesine şimdilik Sony’nin Cortex-A7 tabanlı işlemcilere sahip Xperia T2, Xperia T3, Xperia M2 ve Xperia E3 modelleri dahil edildi. Yeni Bootloader’lar Sony’nin resmi Flash Tool aracıyla yüklenebiliyor.

Son Güncelleme: 03.05.2015 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.