21 Nisan 2015 Salı 16:30
Sony Xperia Z4'den ilk izlenimler

apon teknoloji devi Sony'nin aylardır süren geldi gelecek haberlerinin ardından nihayet bugün Xperia Z4 sessiz sedasız da olsa resmi olarak tanıtıldı. Global ölçekte bir etkinlik düzenlenmemesinin sebebi aslında modelin sadece Japonya'ya özel olduğu ile alakalıydı. Sony'nin sadece Japonya'da düzenlenen bir basın toplantısı ile Japon pazarına yönelik tanıttığı Xperia Z4, uluslararası pazarlarda satışa sunulmayacak.

Rus teknoloji blogu Hi-Tech'den gelen bilgilere göre Sony, uluslararası pazarlara farklı bir amiral gemisi cihazını Mayıs ayının sonunda duyuracak. Aslında bu fikir mantık açısından daha doğru görünüyor. Sony'nin dev rakipleriyle kıyasıya sürecek bu savaşta en az rakiplerinin amiral gemisi modelleri ile aynı donanıma sahip bir cihazı tanıtması gerekiyor.

Son Güncelleme: 21.04.2015 16:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.