24 Temmuz 2016 Pazar 13:51
Sosyal Medya'da Takipçi Arttırma Yolları

İlk olarak küçük bir ayrıntıyı belirtelim, Instagram takipçi sayısı artırmak ya da fotoğraf  sayısını artırmak için profilin gizli olmaması açık olması sizin için büyük bir avantaj teşkil eder.

Sosyal paylaşım siteleri arasında yalnızca fotoğraf paylaşılarak kullanılan ve arkadaş listenizde bulunan diğer kullanıcıların, fotoğrafların altına yorum yaptığı ya da beğeni yaptığı bu uygulamada, takipçi sayısı artırmanın yolları çok basit. Her kullanıcının âdeta paylaştığı fotoğraf için ‘’kaç sevim oldu’’ diye içten içe baktığı bu uygulamada takipçi ve sevi sayısı artırmanın birkaç kolay yolu var.

Bu yollardan en kola olanı Adnroid ya da İOS sanal pazarında bulunan takipçi uygulamaları. Ama bu uygulamalar arasında da yerli ve yabancı takipçiler, bazan erotik fotoğraflar paylaşanlarında olabileceğini göz önünde bulundurmak lazım. O yüzden bu uygulamalar kullanılırken tehlikeyi biraz daha aşağı çekmek için yerli takipçi kazandırma sitelerinin kullanılması daha mantıklı. Bu uygulamayı indirenlerin önce uygulamaya yüklenen fotoları severek kredi topladığı ve bu krediyi ister fotoğrafını sevdirmek için isterse takipçi sayısını artırmak için kullanan kişi bu sayede çok kolay binli sayılarda takipçi ya da fotoğraf sevisi alabilir.

Ayrıca Instagram’da bulunan sayfalara kayıt olarak oralarda paylaşımların altlarına yorum yapmakta takipçi sayısı için yararlıdır. Nitekim oralarda yorum yapmak ilgi çekmenize yararlıdır.

Bir başka yol ise gene aynı paylaşımların altında yazılan ‘’GT’’ ya da ‘’Karşılıklı Takip’’ yorumlarını dikkate almaktır. O tip yazıları yazanlarda kullanıcı sayısını ya da fotoğraf sevi sayısını artırmak için çabalıyor demektir. 

Son Güncelleme: 24.07.2016 14:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.