10 Eylül 2018 Pazartesi 00:23
Spider-Man Oyunundaki Komik Hatalar

7 Eylül'de PlayStation 4'e özel olarak çıkışını gerçekleştiren Marvel's Spider-Man, ilk günden stokları eritti. PlayStation'a özel olması ve Insomniac Games gibi profesyonel bir yapım stüdyosunun ellerinde olması zaten oyuncuların heyecanlanması adına başlı başına bir sebep. 

Ancak geliştiriciler, oyunun test aşamasında gözlerinden kaçırdıkları animasyon ve grafik hatalarıyla oyuncuları güldürdü. Oyunun ilk kısımlarında karşımıza çıkan sinematik sahnelerde çoğu karakterin suratının kayması, ortaya ilgi çekici görüntülerin çıkmasına sebep oldu. Keşke sadece suratlar diyebilsek. Karakterler yerinde bile duramıyor! 

Marvel's Spider-Man animasyon hatalarıyla güldürdü!

Nabeshin186 isimli oyuncu, kendisinde yaşadığı sorunu videoya alıp internette yayınladı. Kısa sürede internette dikkat çeken görüntüler, binlerce kişi tarafından sosyal medya ağlarında paylaşıldı. Tüm bu sorunlara nazaran oyun, şimdiden yılın oyunu olmaya aday olarak gösteriliyor. Gerek grafikleri, gerek hikayesi ile bizlere unutulmaz anlar yaşatan Spider-Man, uzun zamandır beklediğimiz o süper kahraman açlığımızı bir nebzede olsa dindirdi. 

Insomniac Games'in geliştirdiği oyun, firmanın son oyunu olan Sunset Overdrive'dan daha fazla sevildi. Belki firma ilerleyen dönemlerde başka bir kahramanı daha yeni bir video oyunlar buluşturur ancak bu seri alır başını gider sevgili oyun severler. Sizler için hazırladığımız Marvel's Spider-Man incelememize de yukarıdan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme: 10.09.2018 00:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.