21 Haziran 2016 Salı 23:02
Spotify, Apple'ın tehdidine rağmen bir virajı daha aşdı

Online müzik servisi Spotify, yükselişine hız kesmeden devam ediyor. Apple Music'in piyasaya girmesine aldırış bile etmeyen Spotify, son hız basamakları tırmanıyor. Özellikle son dönemde yaza özel hazırladığı "3 aylık Premium – 0.99 kuruş" kampanyasıyla da ilgi gören Spotify, gelen bilgilere göre tam 100 milyon aktif kullanıcıyı aşmış durumda.

Spotify, 100 milyon aktif kullanıcıya erişirken, Apple Music tarafında bu rakam çok daha aşağılarda. Spotify'ın 100 milyon kullanıcısı içinden 30 milyonu ücretli abone. Apple Music'te ise 15 milyon kullanıcı ücret ödüyor. Öte yandan Apple Music'in aktif toplam kullanıcı sayısı ise şu sıralar sır gibi saklanmakta.

Rakamlara baktığımızda Spotify'ın başarısı net şekilde tabloya yansıyor. Öte yandan Amazon'un müzik servisi Amazon Prime'a baktığımızda ise orada da 46 milyon kullanıcının yer aldığını görüyoruz.

Son Güncelleme: 21.06.2016 23:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.