25 Temmuz 2018 Çarşamba 15:21
Steam 100 Bin kullanıcıyı Engelledi

Bu dalga, Steam'in tarihinde kaydedilmiş en büyük VAC yasağı dalgası gibi görünüyor. Yasaklama serisini neyin tetiklediği tam bilinmese de, platformda daha önce bilinmeyen ve pek çok Steam kullanıcısının kullandığı bir çeşit hile yazılımının bulunduğu tahmin ediliyor.

Bu hile ne olursa olsun, bulunmuş olması, ilk dalga tarafından yakalanamayan herkesin gelecekte VAC'ın yasağından etkilenebilecekleri anlamına geliyor.

Adil oynayan insanlar bekledikleri gibi, hilecilerin artık oyunlarda yer almadıkları ve özlenmeyecekleri rahatlıkla söylenebilir. Hatta Reddit üzerinde bu yasak dalgasına adanmış bir subreddit bulunuyor.

Eğer bir hilebaz tarafından aldatıldıysanız ve yasaklamalar için kanıt arıyorsanız, VAC tarafından yasaklanan yüz binlerce dolar değerinde içeriğin bulunduğu hesapları görmek için Reddit'in o bölümüne gidebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.