13 Ağustos 2018 Pazartesi 11:11
Steam Oyunlarına Zam Geldi!

Dolar Kurundan etkilenen birçok şeyden sonra Steam Oyunları'da etkilendi.

Büyük teknoloji markalarının ürünlerine gelen zamlar herkesi şaşırtmış ve sinirlendirmişti. Anlaşılan bunlar daha başlangıç. Uzun yıllardan beri dolar kurunu sabitleyerek Türk oyuncuların gözünde bir kahraman olmayı başaran Steam'de zam uygulamak zorunda kalabilir.

Steam dışındaki oyun marketlerinde oyun fiyatları 500 liralara kadar uzanırken Steam'de durum biraz daha farklı. Belki de oyuncuların kendini iyi hissettikleri sayılı platformlardan birisi diyebiliriz.

Steam oyunlarına zam gelebilir!

2014 yılında Türk Lirasına geçen oyun satış platformu o dönemlerde 2 TL olan dolar kurunu yok sayarak oyun tutkunlarını çok sevindirmişti. Bunca yıldır sürekli yükselen dolar kuruna karşı kulaklarını tıkayan Steam, 1 doların neredeyse 7 TL olduğu günümüzde mecburi bir zam politikası izlemek zorunda kalabilir.

Normal ülkelere nazaran çok daha uygun fiyatlı oyun satın almamızı sağlayan Steam’in uygulayacağı olası zam miktarı zamın uygulandığındaki dolar kuruna göre muhtemelen daha düşük tutulacaktır.

Son Güncelleme: 13.08.2018 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.