03 Temmuz 2017 Pazartesi 22:03
Stres Çarkının Tehlikesi Büyük !

2017 senesi içerisinde stres çarkları fazlası ile popüler bir duruma gelmeye başlamışken çok fazla ilgi görmüş ve hala daha pek çok kişinin elinden düşürmediği stres çarklarına ilgi artıyor.

Malum bu, stres çarkını bir elimiz ile tutup diğer elimizde çeviriyoruz fakat bu stres çarkları tam olarak nasıl oluyor da patlayabiliyor? Pek çok tasarımsal ve de hız şeklinde değişikliğe uğrayabilen stres çarklarına bu defa da bluetooth özelliği eklemesi yapıldı. Bluetooth özelliği eklendiği için güç almak amacıyla da bir de bataryaya bağlamak gerekli.

Bu bağlanmış olan bataryanın ise doğal bir şekilde şarj edilmeye ihtiyacı olduğundan dolayı stres çarkları da şarj edilebilmekte.   Bluetooth ile ilgili bir özelliği olan stres çarkı tam olarak ne işe yarayacak ki dediğinizi duyar gibiyiz. Tabiki monte edilmiş durumda olan mini hoporlör sayesinde şarkı dinlemek amacıyla.

Stres çarkına eklenmiş olan bluetooth sayesinde şarkı dinleyebilme varyasyonlarının eklenmiş bulunduğu şu dönem içerisinde stres çarklarının aldıkları durumu rahat bir şekilde görebilmekteyiz. Amerika içerisinde bir tane bluetooth özelliğine sahip durumdaki stres çarkı Kimberly Allums adlı kullanıcının şarj ettiği esnada birden bire patladı.

45 dakika süre ile şarjda durmuş olduğunu da açıklayan Allums, patlamış olan stres çarkının fazlası ile büyük bir ses çıkartmış olduğunu söyledi. Şarja takılan stres çarkı da paramparça bir duruma geldi.
 

Son Güncelleme: 03.07.2017 22:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.