12 Ocak 2017 Perşembe 11:24
Surface Studio'yu getiren Samsung All-in-One (Touch)'ı tanıttı

Samsung, Hepsi-bir-Arada PC kategorisi için yeni bilgisayarını resmi olarak tanıttı. Sıradan Hepsi-bir-Arada PC'lerden farklı olarak yeni bilgisayarında soundbar kullanan ve Windows Hello desteği getiren Samsung, cihazın tasarımıyla ise akıllara Microsoft Surface Studio'yu getiriyor.

Samsung All-in-One (Touch), şık bir tasarıma sahip olmasının yanında elbette onu dikkat çekici yapan kısmı, ekranın üzerinde durduğu soundbar oluyor. Bilgisayarı soundbar ile entegre halde hazırlayan Samsung, PC'nin kullanılmadığı durumlarda bu 10W gücündeki hoparlörü, Bluetooth yoluyla kullanma imkanı da tanıyor.

İşte Microsoft Surface Studio

24 inç boyutunda Full HD (1920x1080) çözünürlüğünde dokunmatik bir ekranın sahibi olan Samsung All-in-One (Touch), ekran korumasını da Gorilla Glass ile yapıyor. İki teknik kadro seçeneğiyle raflarda yer alacak olan Samsung All-in-One (Touch), Intel'in 7'inci nesil (Kaby Lake) işlemcilerinden güç alıyor. Intel Core i5-7400T işlemcisiyle gelecek olan bilgisayar, 8 GB ve 16 GB RAM seçeneklerine ve 1 TB depolama kapasitesine sahip.

PC'nin hemen altında da cihazın tasarımına uygun tam boyutlu bir kablosuz klavye ve fare de yer alıyor. Şu an için Samsung All-in-One (Touch)'ın fiyatı ve ne zaman satışa çıkacağı bilgisi mevcut değil. Yakın zamanda bu bilgiler de gelebilir. Eğer şu sıralar böylesi bir PC satın almayı düşünüyorsanız, Samsung All-in-One (Touch)'ı beklemek isteyebilirsiniz.

Son Güncelleme: 12.01.2017 11:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.