09 Ocak 2016 Cumartesi 14:29
Teknoloji şovunda son perde: Akıllı buzdolapları ve sanal gözlükler CES 2016

Bunun dışında artık yanına yaklaştığınızda kapısını açan buzdolabı da teknolojinin geldiği son noktayı gözler önüne seriyor.

Toshiba TNB’nin davetiyle katıldığımız CES 2016’da tüm sanal gerçeklik için tüm ekipmanlar bir araya geldi. 20 dolardan başlayan en basit sanal gerçeklik gözlüklerinden izlenecek içerikleri kayıt edecek kameralara kadar birçok yeni ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.ÇEKİM İÇİN HAZIRLAR

Sanal gerçeklik gözlükleri akıllı telefonlar veya kendi bağımsız ekranları ile çalışıyor. Kullanıcılar bu cihazlara indirdikleri içerikleri olayın içine girerek izleyebiliyor, kumanda ile kontrol edebiliyor. Sağa, sola, yukarı, aşağıya bakıldığında ise fotoğraf ve videoları içinde hareket ediliyor. Yani artık fotoğraf ve videoların içinde hareket edebileceğiz. Kamerayla güncellendi

GEÇTİĞİMİZ yıl sanal gerçeklik gözlüğü ‘Vive’ modelini kullanıcılara sunan HTC, CES 2016’da bir yeniliği kullanıcılara sundu. Gözlükteki bu yenilik de kamera oldu. Daha önceki modele göre dışarıdaki görüntüler artık, sanal gerçek gözlük içine yansıtılıyor. Bu sayede kullanıcılar dışarıdaki ortamı ve objeleri de görebiliyor. Paylaşılan bilgilere göre HTC Vive, nisan ayında satışa çıkacak.

Son Güncelleme: 09.01.2016 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.