04 Şubat 2017 Cumartesi 09:38
Tesla CEO'su Elon Musk Siparişleri İptal etmeye başladı ?

Trump'ın görevi devralarak Beyaz Saray'da mesaisine başlaması ile birlikte, Tesla CEO'su Elon Musk'ta yeni başkanın danışmanı olarak görev yapmaya başladı.

Donald Trump'ın siyasi politikalarını beğenmeyen ve Elon Musk'ın buna karşı sessiz kalmasına kızan bazı Tesla müşterilerinin, siparişlerini iptal etmeye karar verdiği ortaya çıktı.

Şu ana kadar Tesla'ya verilen kaç araç siparişinin iptal edildiğine dair açıklanan resmi bir bilgi bulunmuyor. Ancak, siparişlerini iptal eden müşterilerin büyük bir bölümü aynı fikirlere sahip.

Donald Trump'ın ABD başkanı olmasını desteklemeyen müşteriler, Elon Musk'ın danışmanlık görevini bir kenara bırakarak, şirketin yeni araçlarına ve uzay çalışmaları yürüten SpaceX şirketine odaklanması gerektiğini savunuyor.

Son Güncelleme: 04.02.2017 09:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.