04 Nisan 2016 Pazartesi 19:32
Tüm Türkiye 4.5G yi test ediyor

Mobil olarak indirilip kullanılabilen hız testi uygulamaları da, Türkiye sayesinde rekor kullanıma ulaştı. En çok kullanılan cepte hız testi uygulaması Ookla, Türkiye sayesinde uygulamasının kullanımının zirve yaptığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Ülke karşılaştırmasında Türkiye en yakın ülke ABD'nin yüzde 65 önüne geçti. Ookla'nın istatistiklerine göre Türkiye'de bir gün içinde 60 bin hız testi yapıldı. Bu alanda Ookla'nın Speedtest.net ve başka uygulamalar, Türklerin geliştirdiği hız testli mobil aplikasyonları da bulunuyor. Bu uygulamaları telefonunuza indirdiğinizde bulunduğunuz yerdeki operatörünüzün yükleme ve indirme hızlarını görebiliyorsunuz. Ancak hız testi uygulamalarını kullanırken dikkat edilmesi gerekenler de var. Mobil internet kotanızı hızlı tüketen bu uygulamaları kullanırken dikkatli olmanız gerekiyor.

Son Güncelleme: 04.04.2016 19:35
Anahtar Kelimeler:
TürkiyeTümEdiyor4.5gTest
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.