24 Mart 2015 Salı 00:01
Ulefone Be Pro Android Akıllı Telefon Görücüye Çıkmaya Hazırlanıyor

Akıllı telefon sektörünün belki de bir numaralı ülkelerinden olan Çin’den akıllı telefon haberleri gelmeye devam ediyor. Ulefone isimli şirket, Ulefone Be Pro isminde orta segmente hitap eden yeni bir akıllı telefonun duyurusunu gerçekleştirdi. Genel olarak Çin piyasasında ürünlerini satışa çıkaran Ulefone’un, yakın bir zamanda Xiaomi ve Huawei gibi küresel anlamda isim yapacağını söylersek yanılmış olmayız.

Kompakt bir yapıya sahip olan (tek gövde) telefon, 5 inç büyüklüğünde ekrana sahip. IPS OGS olan ekranın çözünürlüğü ise 1280 x 720 HD.

Mali-450 GPU’su bulunan cihaz, gücünü 8 çekirdekli 1.4GHz frekans hızında çalışan MT6592’den alıyor. Bellek kısmında ise 8 GB dahili hafıza ve 1 GB RAM kullanılmış. Çin’deki teknoloji uzmanları her ne kadar RAM’ini yetersiz bulmuş olsa da cihazın özelliklerine göre yeterli seviyede olduğunu düşünenler de bulunuyor.

1080p Full HD video kaydı yapabilen 13 MP’lik arka kamerası bulunan cihazın ön kamerası ise 5 MP. 12 saat boyunca aralıksız olarak internette sörf yapabilmenizi sağlayan ve 2000mAh gücünde batarya gücüne sahip olan Ulefone Be Pro’nun inceliği ise 8.89 mm.

Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle gelecek olan cihazın Haziran ayından itibaren Android 5.0 Lollipop güncellemesi alacağı söyleniyor. Ulefone Be Pro, önümüzdeki haftadan itibaren 149 dolar etiket fiyatıyla satışa sunulacak.

Son Güncelleme: 24.03.2015 00:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.