30 Temmuz 2017 Pazar 14:28
Ve Beklenen Oluyor LG V30 Tüm Dünya'da Satışa Çıkıyor

28 Eylül’de LG V30 Tüm Dünya’da Satışa Çıkacak!

LG’nin V serisi’nin ilk kez Avrupa’da da resmi olarak satışa çıkarılacağı ifade edilirken tarih konusunda bir bilgi verilmemekte.

Ancak yine de cihazın 28 Eylül‘de dünya çapında satışa çıkarılacağı söyleniyor. Samsung’un Note 8’ine rakip olması beklenen V30, yılın en çok merak edilen Akıllı telefon modellerinden biri.

LG V30‘un 6 inçlik P-OLED çerçevesiz bir ekranla ve Qualcomm Snapdragon 835 çipseti ile geleceği tahmin edilirken; hafıza konsuunda bir bilgi yer almamakta; tahminen 4GB/64GB ve 6GB/128GB olmak üzere iki farklı seçenek ile gelmesi mümkün görünüyor.

Telefonu V30’un paylaşılan konsept videosu’nu İzleyebilirsiniz. Concept Creator‘ın paylaştığı bu video ile beraber V30’un dizaynı hakkında fikir edinebiliriz.

İzlediğiniz video ile dedikodular ile beraber çıkan fotoğraflar arasında benzerlikler olduğunu ifade edebiliriz. Markanın G6’da tercih ettiği metal dizaynı ve 18:9 ekran ölçüsünü V30 için de tercih edecek gibi görünüyor.

Arka dizayn da ise parmak izi sensörü, çift kamera, led flaş ve LG ile özdeşleşen lazer otofokusa yer verilmiş. Kulaklık girişine Type-C tespit edilmekte.

Son Güncelleme: 30.07.2017 14:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.