19 Kasım 2017 Pazar 14:36
WhatApp'tan Dev Yenilik! Lokasyon Özelliği Geliyor

WhatsApp'ın fotoğraf düzenleme arayüzüne lokasyon etiketleri ekleme özelliği geliyor.

WhatsApp'a  Instagram'daki Hikayeler özelliğini ekledikten sonrasında,  Instagram'ın özelliklerini kendine getirmeye devam ediyor. Eğer fotoğraf özelliklerini çok kullanıyorsanız, WhatsApp'a gelen iki yeni saat etiketinden de haberdarsınızdır. Şimdi de WABetaInfo'nun haberine nazaran WhatsApp'a saat etiketine benzer özelliklerde bir de lokasyon etiketi geliyor.

Şimdilik WhatsApp betaya gelen özellikler ise şöyle çalışıyor: Akıllı telefonunuzun konum özelliğini açıyorsunuz. Daha sonra ise göndereceğiniz fotoğrafta etiketlerin bulunduğu kısma giriyorsunuz. WhatsApp bulunmuş olduğunuz konuma yakın 3 tane etiket çıkarıyor (Atıyorum eğer  İzmir'de  Konakmeydanındaysanız, bu seçenekler  Kemeraltı, Alsancak yada  Çankaya olarak çıkıyor). Daha sonrasında siz içerisinden favori olanınızı seçip fotoğrafınıza boyutlayarak ekleyebiliyorsunuz.

WhatsApp'a Yeni Güncelleme ile Lokasyon Özelliği Gelecek!

Aynı saat etiketi şeklinde siyah yada beyaz seçenekleri de mevcut olan bu etiketler ne kadar popüler olur kim bilir. Fakat son dönemlerde WhatsApp fotoğraf düzenleme arayüzüne yeni özellikler eklemekten vazgeçmiyor. Bu anlamda da eklenen özellikler hem uygulamayı iş amaçlı bununla beraber günlük fakatçlı kullanacaklar için yararlı özellikler olmasına dikkat edilerek çıkarıldığı kesin.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.