14 Kasım 2016 Pazartesi 15:51
WhatsApp Daha Güvenli Hale Getiriliyor ! WhatsApp'a İki Aşamalı Doğrulama Geliyor ?

Güvenlik Arttırılıyor

Yeni düzenlemeyle birlikte kullanıcıların oturum açarken çift aşamalı doğrulama sistemini kullanacağı ve böylece kişilerin belirleyeceği 6 haneli şifre sayesinde daha güvenli bir uygulamaya sahip olabileceği belirtildi.

Konu ile ilgili yapılan resmi açıklamalar WhatsApp için gelecek özellik hakkında tüm detayları belirtirken özellikle kullanıcıların çift aşamalı doğrulama sistemine kullanacağının belirtilmesi güvenlik konusunda pek çok kişinin ihtiyaçlarını karşılamasını sağlayacak.

Bu açıdan bakıldığında yeni uygulama pek çok konuda sorunları da gidermiş olacak.

Nasıl Kullanılacak?

WhatsApp için geliştirilen bu özellikten yararlanmak isteyen kişilerin uygulamayı güncelledikten sonra ayarlar üzerinden işlem yapması gerekiyor.

Ayarlar>hesap>iki aşamalı doğrulama adımlarının takip edilmesiyle birlikte kullanıcılar kolay bir şekilde şifre koyma işlemlerini yapabilecek. Yapılan açıklamalarda kullanıcılarının güncelleme sunulduktan sonra güncellemeyi almasının yeterli olacağı belirtildi.

Bu bakımdan isteyen herkesin kolay bir şekilde şifre kullanabilmesi mümkün olacak.

Son Güncelleme: 14.11.2016 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.