16 Aralık 2016 Cuma 18:59
WhatsApp kullanıcılarına sevindirici haber

WhatsApp'a yeni bir özellik daha geldi. Dünya genelinde aktif kullanıcı sayısı bir milyar civarında olan anlık mesajlaşma sistemi WhatsApp, yeni özellikleriyle de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Bu kez WhatsApp'a gelen özellik ise, gönderileri tek tık ile silme özelliği oldu. İşte WhatsApp'ın yeni özelliği hakkındaki bilgiler.

WhatsApp tarafından beta sürümünde test edilmeye başlanan yeni özellik ile yanlış gönderilen mesajlar istenilirse silinebilecek.

Söz konusu özellik beta sürecinde şimdilik iOS kullanıcıları için aktif durumda. Yani bir süre bu özelliği iOS beta kullanıcıları deneyebilecek. WhatsApp iptal et özelliği ile uygulama üzerinden istenmeden ya da yanlış kişiye atılan mesajlar iptal edilebilecek hatta düzenlenip, tekrar gönderilebilecek.

Son Güncelleme: 16.12.2016 19:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.