10 Haziran 2016 Cuma 18:37
WhatsApp'ta 'alıntı yapma' dönemi

Anlık mesajlaşma platformunun lideri WhatsApp cephesinde yeniliklerin ardı arkası kesilmiyor. Hatırlayacağımız üzere geçtiğimiz ay masaüstü uygulamasının geldiğini duyurmuştuk. Sonrasında ise görüntülü konuşma ve en son GIF yani hareketli görüntü desteğinin geleceğini belirtmiştik.
WhatsApp'ın Android beta sürümünde (2.16.118) bir yeniliğin daha geldiği görüldü: Alıntı yapma özelliği. Bu özellik ile birlikte bir kişiyle konuşurken eskiden gönderilen mesajları veya bir başkasının gönderdiği mesajları kopyala yapıştır yapmak yerine doğrudan alıntılayabileceğiz. Böylelikle mesajlar inandırıcılık açısından daha başarılı olacak.
Gördüğümüz üzere seçilen mesajda 'alıntı yap' seçeneği beliriyor. Böylece alıntı yaptığımız mesajın üzerinde, kimden alıntı yaptığımız yazıyor.
Gördüğümüz üzere seçilen mesajda 'alıntı yap' seçeneği beliriyor. Böylece alıntı yaptığımız mesajın üzerinde, kimden alıntı yaptığımız yazıyor.
Hali hazırda kopyala yapıştır veya ekran görüntüsü alarak zaten bu işlemi görebiliyorduk. Lakin WhatsApp'ın bu hizmetiyle bir mesajı alıntılama hem daha hızlı hem de çok daha kolay olacak.
Android beta sürümünde sızan bu görüntülerdeki özelliğin, iOS ve Windows Mobile işletim sistemleri için de kapsamlı bir güncellemeyle gelmesi bekleniyor.

Son Güncelleme: 10.06.2016 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.