19 Temmuz 2017 Çarşamba 11:42
Whatsapp'tan Çok Konuşulacak YouTube Güncellemesi

Dünyanın en çok indirilen ve en popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, kullanıcılarına yapyeni özellikler sunmaya devam ederken bazen kullanıcılarının tepkisini çekse de yapmış olduğu yeniliklerin çoğu büyük beğeni toplamaya devam ediyor. İşte o yeniliklerden sonuncusunu Google ile el sıkışarak yapmaya hazırlanan WhatsApp şimdiden çokça konuşulmaya başlanan bir yeniliğini dünyaya duyurmaya hazırlanıyor.

Facebook'un satın almasıyla birlikte sade ve düz bir mesajlaşma uygulamasından sıyrılarak sürekli bir yenilenme sürecine giren WhasApp uygulaması, kulislerden sızan bilgilere göre, Google ile işbirliği yaparak önemli bir video uygulamasını devreye sokacak.

WhatsApp uygulamasının devreye alacağı yenilik ile artık kullanıcılarının YouTube uygulamasına gerek kalmadan YouTube kaynaklı videoların açılmış olunan sohbet penceresinde nizlemeye olanak sağlayacak bir güncellemeyi test ettiği belirtiliyor.

Yeni kullanılmaya başlanan özellik öncelikle iOS platformunda, iPhone 6 ve daha üst modellerde kullanılabilecekken, Android ve Windows Phone'a ne zaman servis edileceği ise merak konusu olacak.

Son Güncelleme: 19.07.2017 11:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.