15 Şubat 2018 Perşembe 23:22
Windows 10'lar İçin Ultimate Performance Modu

Microsoft'un en son Windows 10 önizleme yapısı ile kullanıcılara sunmaya çalıştığı şey de bu. İş İstasyonları için Windows 10 Pro sürümünü kullanıyorsanız ve sisteminizin biraz daha fazla güç tüketmesi sizin için sorun teşkil etmeyecekse "Ultimate Performance" (Üst Düzey Perormans) adlı yeni güç planının tam size göre olduğunu söyleyebiliriz.

Güç tasarrufundan ödün vererek maksimum hız!

Hızlı döngüdeki (Fast Ring) Insider kullanıcılarının test etmeye başladığı yeni güç planı, Windows 10'daki mevcut "Yüksek Performans" politikasını temel alırken, sistemi maksimum şekilde hızlandırarak ağır yük altındaki bilgisayarlarda mikro gecikmeleri ortadan kaldırmayı hedefliyor. Ultimate Performance güç planı yeni sistemlerde bilgisayar üreticileri veya kullanıcılar tarafından seçilebilecek.

İş istasyonları gibi gelişmiş bilgisayarlar için tasarlanan Ultimate Performance, kullanıcıların güç tüketiminden ödün vererek sistemlerini maksimum performansa ulaştırmalarına olanak sağlıyor. Ancak bileşenlerinizin ömrü sizin için önemliyse ve onları çok fazla zorlamak istemiyorsanız sizin için en doğru şey bu modu kullanmamak olabilir. Ultimate Performance şu anda dizüstü bilgisayarlar veya tabletler için mevcut değil ancak Microsoft ileride bunun değişebileceğini söylüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.