12 Şubat 2015 Perşembe 09:35
Xiaomi, Redmi 2'nin Enhanced Edition Versiyonunu Tanıttı

Çin'in mobil sektördeki en güçlü firmaları arasında yer alanXiaomi'nin yeni telefonu Redmi 2, Ocak ayında satışa çıkmıştı.

Firmanın geçen seneki cihazı olan Redmi 1S'in yerini alan Redmi 2 adlı telefonun Çin'de Hongmi 2 adıyla satışa çıktığını ve ortaya çıkan teknik özelliklerini bu haberimizde belirtmiştik. Ancak firma tekrar bir duyuru yaparak Enhanced Edition adlı bir versiyonunu daha tanıttı.


4.7 inç büyüklüğündeki Redmi 2 Enhanced Edition 1280×720 piksel IPS LCD ekrana sahip olacak. Ayrıca  1.2Ghz hızındaki dört çekirdekli 64-bit Qualcomm Snapdragon 410 işlemcisiyle güç kazanacak cihaz, normal versiyonundan farklı olarak 2GB RAM ve 16GB depolama kapasitesi içeriyor. (Normal versiyonunda 1GB RAM ve 8GB depolama kapasitesi şeklinde duyurulduğunu söylemiştik. Fakat firma bu özellikleri az bularak bir tık arttırmış, iyi de olmuş)

Son Güncelleme: 31.08.2016 17:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.