16 Ekim 2016 Pazar 09:18
Xiaomi'nin Bükülebilir Ekranlı Telefon Geldi ? Xiaomi yeni ürünlerini tanıttı ?

Son zamanlarda tüm teknoloji takipçilerinin yakından takip ettiği bükülebilir ekran teknolojisi, akıllı telefon üreticilerinin ilgi odağı haline gelmeye başladı. Hal böyle olunca bu ekran teknolojisi akıllı telefon kullanıcılarının fazlaca ilgisini çekmeye başladı.

timthumb.jpg

Bildiğiniz gibi bükülebilir ekran teknolojisini daha önce LG'nin G Flex serisin görmüştük. Lakin Xiaomi bükülebilir ekran konusunda baya fark yaratmış durumda görünüyor. Bu durum şöyle ki sızan görüntüler doğrultusunda Çinli üretici firma bükülebilir teknolojiye sahip telefon prototipi çalışırken görüntülendi.

xiaominin-bukulebili-c459fa818d235b890386.jpg


Xiaomi'nin bu akıllı telefonu 13 inçlik bir ekrana sahip lakin katlandığında 5 inçlik standart telefon boyutlarına geliyor. Bu özelliklere sahip ekran teknolojisinin ortaya çıkması, ekran boyutu sorununu ortadan kaldıracak gibi görünüyor.

Son Güncelleme: 17.10.2016 20:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.