31 Temmuz 2017 Pazartesi 14:29
Yeni Çıkan Nokia 8'in Fiyatı Sızdırıldı

Nokia"nın yeni amiral gemisinin tanıtılmasına iki hafta kadar bir süre kaldı ama kendisini bekleyenleri sevindirecek bir sızıntı yaşandı. Görünüşe göre Nokia 8"in Avrupa fiyatı yaklaşık 520 euro olarak belirlenmiş durumda.

Nokia 8 beklenenden ucuz geliyor!

Sızıntı Vodafone Romanya tarafından geldi ve Nokia 8"in siyah renkli sürümünün 517.42 euro fiyat etiketiyle listelendiği görüldü. Daha önceki dedikodulara göre fiyat etiketinin 600 euro olması bekleniyordu.


Nokia 8"in Almanya, İtalya, İspanya ve bu bölgedeki tüm ülkelerde aynı ücretle satışa sunulacağının düşünüldüğünü de belirtmemiz gerekiyor. Kullanıcılar bu bedeli ödeyerek Snapdragon 835 işlemci, 8 GB bellek, Adreno 540 grafik arabirimi ve 64-128 GB dahili hafızaya sahip olacaklar.

Nokia 8"in parmak izi okuyucuya sahip olduğu da dün gerçekleşen sızıntılarla ortaya çıkmış ve cihaz yukarıdaki görselde de görebileceğiniz gibi çalışır halde görüntülenmişti

Son Güncelleme: 31.07.2017 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.