26 Mart 2016 Cumartesi 16:32
Yeni iPad Pro nasıl bir tablet?  iPad Pro Özellikleri ?

MacBook Pro'ların ekran boyutlarıyla ayırt edildiğini biliyoruz; aynısı artık iPad Pro için de geçerli.Yeni iPad Pro, çok iyi bir tablet olduğu kadar, isteğe bağlı Apple Pencil ve klavyeaksesuarıyla iyi bir bilgisayar olmaya aday.

iPad Air 3 adıyla ortaya çıkmasını beklediğimiz yeni 9,7 inç'lik iPad Pro, yalnızca 6.1mm kalınlığında ve yaklaşık 450 gram ağırlığında.

Apple Pencil ve Smart Keyboard gibi Pro seviyesi tüm aksesuarlar, iPad Pro'yla çalışıyor.iPad Pro, Apple'ın "True Tone ekran" (gerçek tonlu ekran) adını verdiği teknoloji sayesinde beyaz dengesini otomatik olarak ayarlıyor. Tablet, dört kanallı sensörleri yardımıyla etrafınızdaki ışığı algılıyor ve ortama uygun, doğal bir izleme deneyimi oluşturuyor.

Bu yenilik, iOS 9.3'deki mavi ışığı kaldıran ve bu sayede daha rahat uyumanıza izin verdiği söylenen Night Shift işleviyle birlikte, çok daha iyi bir ekrana sahip olacağınız anlamına geliyor.

Son Güncelleme: 26.03.2016 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.