08 Şubat 2020 Cumartesi 18:36
Yeni Iphone 9 ve Çıkış Tarihi Belli Oldu!

Yeni iPhone modeli Mart ayında tanıtılacak!

2016’dan beri Apple’ın yeni SE modelini çıkaracağına ilişkin iddialar mevcut. Bu durumun nedeni ise Cupertino merkezli şirketin Çin ve Hindistan gibi pazarlarda daha çok kitleye hitap etmek istemesi. Yeni çıkan iPhone modelleri fiyatlarından ötürü yeteri kadar müşteriye erişemiyor. Dolayısıyla uygun fiyatlı bir iPhone Telefon, Apple’ın gelir seviyesi düşük olan ülkelerde de kullanıcı ağını genişletmesi anlamına gelecektir.

Bu konuda Tim Cook ve ekibinin, klasik iPhone tasarımına sahip uygun fiyatlı bir model çıkarmak istediği zaten biliniyordu.

Son dönemde iPhone 9 söylentileri iyice artmış durumda. Genel düşünce Apple’ın uygun fiyatlı modelini Mart gibi tanıtacağı yönündeydi. Nitekim bu tarih sızıntı dünyasının önemli isimlerinden biri olan Evan Blass tarafından onaylandı.

Blass şahsi hesabı üzerinden yaptığı açıklamada iPhone 9’un Mart’ın ortalarına doğru resmiyet kazanacağını vurguladı.

Bu arada merak edenler için belirtelim. iPhone 9 fiyatı 400 ile 450 dolar arasında olacağı söyleniyor. Bazı analistler telefonun fiyatının 399 dolar olacağını söylerken, bazıları da 449 dolarlık fiyatta ısrarcı. Bunu önümüzdeki aylarda öğreneceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.