23 Aralık 2015 Çarşamba 15:21
Yeni iPhone bu tarihte çıkacak! Yeni özellikleri ile ?

Geçtiğimiz günlerde China Mobile'ın yol haritası sızmıştı. Yayınlanan fotoğrafta Galaxy S7'nin Mart 2016'da geleceği görülüyor. Fakat fotoğrafta başka bir detay daha var. Bu detay ise iPhone 7c'ye ait.

Çinli MyDrivers sitesinin raporuna göre China Mobile, 4 inç'lik iPhone 7c'nin Nisan ayında çıkmasını bekliyor. Fotoğrafta iPhone 7c'nin adı en sağdaki sütuna yazılmış. Çinli telekomünikasyon şirketinin beklentileri ve tahminleri bu şekilde görünüyor. Fakat ismi verilmeyen bir kaynak China Mobile'ın iPhone 7c'nin adını boşuna vermediğini söyleyerek, bazı şeyler konusunda bilgisi olduğunu ima etti. Tabii ki ne kaynağı ne de China Mobile'ı doğrulamanın herhangi bir yolu yok.Diğer yandan 4 inç'lik bu telefonun nisan ayında iPhone 7c adıyla çıkması zor bir ihtimal. C modeli daha henüz çıkmamış ve eylülde açıklanacak olan seriye dahil edilecek. Bu yüzden iPhone 6c demek daha doğru olur. Belki Apple eylülde iPhone 7 ve 7 Plus yanında 7c'yi açıklayabilir. Sizin bu konudaki fikriniz nedir? Sizce Apple 4 inç'lik telefon çıkarmalı mı? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.

Son Güncelleme: 23.12.2015 15:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.