15 Ekim 2017 Pazar 13:21
Yeni Lol Oyunu Yolda ! Geliyor !

Yeni Lol Oyunu Yolda ! Geliyor !

Oyun sektöründe önemli değişimler yaşanmaya devam ediyor. Ardı ardına gelen gerçek zamanlı oyunlarla beraber giderek büyüyen sektörde, çoklu oyuncu desteğine önem veren yapımların sayısı ise her geçen gün artış gösteriyor. Bu şekilde son dönemin en popüler olan yapımlarından birisi de League Of Legends oyunu. Riot Games tarafından piyasaya sürülen en popüler oyunların başında gelen League Of Legends, bir oyundan daha da öteye geçmeye başladı. Öyle ki oyunun sadece bir oyun değiş e-spor mücadeleleri için kaynak olarak kullanıldığını bile görmeye başladık. Oldukça popüler olan yapımın, geldiği bu noktada memnun olan şirket ise yeni oyun için hazırlıklara başladı.

Riot Games Yeni Oyunu Nasıl Olacak?

Yeni gelecek olan oyunun da hemen hemen League Of Legends yapısında olacağı belirtiliyor. En az League Of Legends kadar popüler bir kullanıma sahip olması beklenen oyunun, yine çoklu oyuncu desteğinin ön plana çıkacağı belirtiliyor. Şu an için adı açıklanmayan yapımın, hemen hemen League Of Legends serisini karşılayacağı düşüncesi var. Yeni League Of Legends tarzında bir oyun görebiliriz.

Riot Games

Hikayenin ve oyun yapısının nasıl olacağı konusunda bir bilgi paylaşımı yapılmadığı için bu konuda çok fazla bir bilgi sahibi değiliz. Sadece yeni serinin çoklu oyuncu desteğiyle ön plana çıkacak bir yapım olacağına kesin gözü ile bakılıyor. Bunun dışında yapımın daha ne gibi farklarının olacağı ve e spor müsabakaları için herhangi bir geliştirme alıp almayacağı da bilinmiyor.

Şimdilik sadece Riot Games tarafından paylaşılan yeni oyun haberlerine sahip olduk. Bunun dışında oyunun detaylarının ne zaman açıklanacağı ve yapımın ne zaman tanıtılacağı konusunda bir bilgi paylaşımı yapılmış değil. Konu hakkında yapımdan bir açıklama yapıldığı zaman haberlerimize ekleyeceğiz.

Son Güncelleme: 22.10.2017 15:37
Anahtar Kelimeler:
LolGameGames
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.