20 Mart 2015 Cuma 00:45
Yeni Nexus Tekrar LG'den Mi Geliyor?

Google'ın sunduğu Android servisinin cihazları olarak görülen Nexus cihazlar bildiğiniz gibi birçok firma tarafından üretildi.

Bu sebeple her yeni Nexus cihazı için merak edilen "Acaba kim üretecek" "A markası üretse efsane olur" gibi düşünceler de her sene ortaya çıkar.

Daha önce bu haberimiz ile sizlere Huawei tarafından üretilebileceğini aktardığız yeni Nexus cihazı için Kore kaynaklarından tekrar LG tarafından üretileceğine dair açıklamalar geldi.

Gelen detaylara göre oldukça başarılı bir şekilde Nexus 4 ve Nexus 5 cihazlarının üretimini üstlenen LG firması, Güney Kore'deki merkezinde Google yetkilileri ile yaptıkları antlaşma ile N000 kod adlı yeni bir Nexus projesine imza atacaklar. Bunun da yeni Nexus telefonu olacağı söylentilerine sahip olan Kore kaynakları LG Display ve kablosuz şarj detaylarını da görüştüklerini belirtiyorlar.

Tahminlere göre LG Nexus 7 adını alacak olan cihaz için Asus tarafından üretilen Nexus 7 tablet ile karışıklık yaşanmaması için farklı bir isim denemesine de gidilebilir. Tabii bu aslında küçük bir detay.

Ama görünüşe göre daha önce dediğimiz gibi Huawei tarafından üretileceği söylentileri dolaşan Nexus projesi Çin'in elinden Güney Kore'ye geçmiş gibi duyuror. Bu da demek oluyor ki LG ve Google partnerliği ile iki Nexus telefonu, bir Google Play Edition tablet ve üç Android Wear saati sonrasında yeni bir Nexus telefonu ile devam edilecek.

 

yeni-nexus-tekrar-lgden-mi-geliyor.jpg

Son Güncelleme: 20.03.2015 00:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.