22 Kasım 2017 Çarşamba 22:47
Yeni Virüs Dehşet Saçtı

Bu virüsün genellikle cinsel içerikli sitelerde daha aktif olduğu ve bu sitelere girildiğinde bilgisayarı kullananı farketirmeden bulaşıp, çeşitli işlemler yaptırdığını söylediler.

Bilgisayarınızda Kovter Malware virüsü bulaştığı zaman size farketirmeden şu işlemleri meydana getirmektedir: İnternete her girdiğinizde arka planda reklam tıklama ve reklam izleme seçenekleri çıkıyor. Farkına varmadan siz bir çok reklamı tıklıyorsunuz ve izliyorsunuz.

Teknoloji ve bilgi uzamanlarının ifadesine göre, virüsü bulaştıranların bu tıklama ve izleme üzerinden para kazandığını belirtti. Uzmanlar buna karşı şu önlemleri verdi; eğer bilgisayarınızda kendi kendine reklamlar açılıyor ve adres çubuğundaki uzantılar da farklılıklar beliriyorsa hemen bir bilgisayar uzmanına danışın ve bilgisayarınızın virüsten temizlenmesini sağlayın.

Anahtar Kelimeler:
BilgisayarVirüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.