18 Kasım 2017 Cumartesi 16:23
Youtube'den Kazandığı Servetle Köşk Aldı !

YouTuber ya da diğer bir deyişle Influencer olmak şüphesiz birçok gencin hayallerini süslüyor. Öyle ki yapılan araştırmalara göre, bugünün ve bilhassa geleceğin en popüler mesleklerinin başında YouTuber'lık geliyor.

Markalar da Youtube, Facebook, Twitter ve Instagram gibi sosyal medya kanallarında  yüksek takipçi sayılarına sahip kişilerin içerik yoluyla ürünlerini tanıtması ya da kullanması için hatrı sayılır paralar ödüyorlar. Buna kısaca, Influencer Marketing deniyor.

Dünyanın en büyük video platformu YouTube'da bu sayede milyonlarca dolar para dönüyor. Bu leziz pastanın en büyük payını da takipçi sayısı milyonları bulan YouTuber'lar alıyor.

Bu kişilerden bir tanesi de Vine'da çektiği videolarla kısa sürede dünyanın en popüler sosyal medya yıldızlarından biri haline gelen Jack Paul. Hatırlayanlar olacaktır. Jack Paul, Logan Paul (abisi), Amanda Cerny, Lele Pons ve King Bach aynı dönemde sükse yapmışlardı ve beraber çektikleri Vine'lar dünyanın her yerinde izlenme rekorları kırıyordu.

Son Güncelleme: 18.11.2017 17:24
Anahtar Kelimeler:
ParaYoutubeKöşkKazanç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.